Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, donedavno poznata kao Suri Kruz, promenila je prezime čim je napunila 18 godina. Sada se zove Suri Noel. To ime je odabrala da oda počast svojoj majci. Odrekla se očevog prezimena, ali nije uzela ni majčino, već je kao prezime iskoristila njeno srednje ime Noel.

„Ovim potezom je dala kompliment svojoj majci koristeći njeno srednje ime“, rekao je izvor za PageSix, objašnjavajući zašto je Suri uopšte odlučila da napravi ovaj potez:

„Nada se da će novo ime pomoći da izbegne paparace i da joj pruži novi početak na koledžu."

Suri Kurz, ćerka Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo nije prvi put da se Suri predstavila kao Suri Noel. Uradila je to i pre nego što je sve bilo zvanično. Tako se predstavila u srednjoškolskoj predstavi, pa je na posteru pisalo Suri Noel, a ne Suri Kruz.

profimedia-0853730530.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U martu prošle godine potvrđeno je da Tom Kruz ne posećuje ćerku i da je nije video godinama, Kejti Holms i Kruz su se razveli 2012. godine, a Kejti se od tada sama brine o ćerki.

suri kruz
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Blagoslovena sam što imam tako posebnu ćerku. Biti njena mama je apsolutno najveći dar i privilegija“, rekla je. Suri je pre nekoliko dana završila srednju školu i nagrađena je diplomom. Uz nju je sve vreme bila njena najveća podrška, majka Kejti, a medijima je bilo zanimljivo da Tom ne samo da nije došao na proslavu mature, već je u to vreme bio na koncertu pevačice Tejlor Svift.

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu

Suri je jedino biološko dete Toma Kruza, dok iz braka sa Nikol Kidman ima dvoje usvojene dece - kćer Izabelu i sina Konora.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.