Britanska miljenica obratila se gledaocima ispred malih ekrana promotivnim videom povodom predstojeće službe 'Royal Carols: Together at Christmas'

U prazničnom duhu bila je i buduća britanska kraljica. Kejt Midlton se obratila gledaocima ispred malih ekrana u belom sakou od tvida prožetim svetlucavim nitima, sa dugmadima optočenim biserima i bisernim vezom duž kragne i preko rubova bočnih džepova. 

Njen izbor raskošnog blejzera savršeno se uklapao u pozadinu video snimka, na kojem je bila upaljena božićna jelka ukrašena crvenim i srebrnim ornamentima.

Možda će vas zanimati: KEJT MIDLTON ISKOPIRALA 55 GODINA STAR OUTFIT LEJDI DAJANE: Pojavila se u istoj haljini koju je princeza obožavala

Okrugle minđuše sa biserima činile su njen izbor nakita uz raskošnu jaknu koja je novitet u njenoj kolekciji garderobe i stiže sa potpisom britanskog brenda Self-Portrait.

S obzirom na količinu pozitivnih komentara upućenih modno osvešćenoj vojvotkinji od Kembridža, odlučili smo da pronađemo barem slične modele ovog sakoa u prodavnici koja ih ima na pretek. Pogledajte u galeriji šta smo sve izdvojili!

MANGO Sakoi sličnog modela kao što je nosila Kejt Midlton

 Bonus video

Mango tvid sako Tiktok/poonamwalid

Izvor: Wanted/ A.N.