Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale US Opena, gde igra protiv Amerikanca Bena Šeltona, a, kao i uvek, sa tribina ga bodri njegova najveća podrška, Jelena Đoković.

Pored Jelene Đoković mnoge svetske zvezde pratile su polufinale u Nujorku sa tribina i iz loža. Zajedno s Novakom od početka porodica boravi u Njujorku, pa su tu proslavili i šesti rođendan najmlađeg člana porodice, malene Tare.

Ne samo što Novakova supruga ima važnu ulogu u njegovoj motivaciji, ona je uvek na visini zadatka kada je u pitanju moda!  Novakova supruga od početka US Opena oduševljava modnim odabirima i opravdala titulu najstlizovanije žene tenisera, ali ružičasta balon haljina ipak je ukrala srca mnogih.

Naime, Jelena je ponela cvetnu mini-haljinu brenda Charo Ruiz, koja je mogla da se pronađe u prodaji za 516 evra, ali je sada snižena na 232 evra.

Jelena Đoković u cvetnoj haljini
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Reč je o beloj haljini na bretele, koja je obrubljena svojevrsnim heklanim detaljima, a čitava je u šarenom cvetnom printu, uz to i blago dekoltirana. Jelena je uz nju ponela svoj skupoceni nakit, a kosu je pokupila u rep.

Bonus video

Novak Đoković peva na US openu Eurosport TV