Jelena Đoković uživa u letu, a naročito nakon pobede Novaka na Vimbldonu i upisivanju u istoriju tenisa, kada vreme provodi u druženju na odmoru zajedno sa svojom porodicom.

Za ležerne, ali i svečane prilike tokom letnje sezone najčešće bira neodoljive modele haljina, a pretežno mini krojeva.

Odavno je poznato da Jelena Đoković i te kako ima istančan ukus kada su modni komadi u pitanju.

Jelena Đoković u plavoj mini haljini.
Instagram 

  Međutim, iako je minimalizam njen zaštitni znak, supruga najboljeg tenisera sveta dobro zna kako ostaviti utisak čak i kada su najjednostavnije kombinacije u pitanju, a u poslednje vreme je najčešće u haljinama.

Jelena Đoković u rozoj haljini na Vimbldonu.
John Walton / PA Images / Profimedia 

O njenoj baby roze haljini sa puf rukavima sa Vimbldona svi su imali šta da kažu. U pitanju je kreacija danske dizajnerke Sesilije Tormark, koja je pravi predstavnik minimalističkog skandinavskog stila.

Ovakvi mini modeli rezervisani su i za ležerne i za svečane prilike, važno ih je samo harmonično ukombinovati sa detaljima prikladnim za datu priliku, kao i modelima haljina koji daju na eleganciji, upečatljivom bojom…

Jelena Đoković u mini haljini.
Instagram 

Supruga Novaka Đokovića od samog početka ovog prestižnog takmičenja našla se na listama najbolje obučenih žena, a dovoljno je da pogledate samo njene pređašnje kombinacije da vam bude jasno zašto je to tako.

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Modni stil supruge Novaka Đokovića