Novak Đoković osvojio je još jedan Vimbldon i 21. grend slem titulu, ali to nije jedini razlog zbog čega mu je juče bio jedan od najsrećnijih dana u životu. Naime, on i njegova supruga Jelena proslavili su 8. godišnjicu braka, a romantični trenutak kada je Novak nakon osvojene meč lopte uleteo u publiku i pred svima zagrlio i poljubio svoju suprugu obišao je planetu brzinom svetlosti.

Jelena nije skrivala sreću zbog svog supruga kome je 17 godina ljubavi i 8. godinu braka čestitala i na mrežama, a mnogima nije promaklo ni romantično izdanje koje je odabrala za ovaj specijalni dan.

Jelena Đoković oduševila je modnim izdanjem na finalu Vimbldona.
SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Novakova supruga od početka Vimbldona oduševila je modnim odabirima i opravdala titulu najstlizovanije žene tenisera, ali ružičasta balon haljina ipak je ukrala srca mnogih.

Jelena Đoković skrenula je pažnju upečatljivom balon haljinom.
John Walton / PA Images / Profimedia 

Ipak, ukoliko poželite da se u vašem garderobertu nađe baš ova toaleta Sesilije Tormark, danske dizajnerke koja je pravi predstavnik minimalističkog skandinavskog stila, za nju ćete morati da izdvojite skoro 1.000 evra (980), a sašivena je od poliestera.

Tkanina ima izražen reljef, a model naglašava igru volumena što je karakteristika stila danske kreatorke.

Haljina Jelene Đoković košta skoro hiljadu evra.
Cecilie Bahnsen 

Na leđima su dva zanimljiva izreza, a rukavi su "puf" kroja - oba su detalja u duhu aktuelnih trendova. Uz romantičnu haljinu Jelena je iskombinovala i sandale, kao i torbu u beloj boji, luksuznog brenda Chanel za večernju priliku, dok je za dnevnu varijantu look upotpunila šeširom, a kako se njen stil menjao tokom godina pogledajte u galeriji ispod:

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Modni stil supruge Novaka Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!