Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Ben Šelton borili su se za prolazak u finale US Opena.

Mnoge svetske zvezde pratile su polufinale u Nujorku sa tribina i iz loža, a pored Jelene Đoković, koja je Novakova najveća podrška, tu su bile i zvezde poput Šarliz Teron, Ane Vintur, Bon Džovija, Emili Blant, Džona Krasinskog, Vanese Vilijams, Džejka Pola...

Ana Vintur doterana po poslednjoj modi u tamno zelenom kompletu prošaranom žutim detaljima i sa crnim naočarima, koje su njen svojevrsni zaštitni znak, pomno je posmatrala dešavanja na centralnom terenu poslednjeg grend slema u sezonu u Njujorku.

Najuticajnijoj ženi u svetskoj modi društvo je, red niže, pravio pevač Bon Džovi slavni muzičar, tekstopisac i pevač čiji je stajling takođe bio klasičan i sa merom.

Ana Vintur i Bon Džovi gledaju Novaka Đokovića na US Openu
Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia 

Društvo u loži pravila je i poznata američka glumica i pevačica Vanesa Vilijams, koja je bila vidno raspoložena tokom meča.

Interesantno je i to da poznati sedeli jedni pored drugih i pomno pratili meč, kako ne bi propustili nijedan detalj na terenu.

Bonus video

Novak Đoković zapevao na US Openu

Novak Đoković peva na US openu Eurosport TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!