Nakon što je Kejt Midlton oduševila svet mode u divnoj zelenoj svilenoj haljini sa diskretnim leopard printom dizajnerke Samante Kameron, supruge bivšeg britanskog premijera Dejvida Kamerona, a za veoma sličnu modnu kombinaciju odlučila se i kraljica Kamila

Supruga engleskog kralja Čarlsa III pokazala je oličenje elegancije u šarmantnoj zelenoj haljini na tačkice poznate dizajnerke Samante Sung.

Kraljica Kamila u zelenoj haljini.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

To je ženstvena kreacija sa midi dezenom koja je dobro pristajala novoj engleskoj kraljici, a uparila ju je sa bež salonkama.

Iako je reč o haljinama u potpuno različitim tonovima zelene i drugačijeg kroja, zanimljivo je da su obe članice kraljevske porodice svoj stajling nadogradile cipelama u gotovo identičnoj boji.

Kejt Midlton u zelenoj haljini sličnoj kraljici Kamili.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Inače, Kejtina haljina je od svile, a dostupna je i u roze nijansi. Princeza od Velsa već je u prethodnim prilikama nosila ženstvene kreacije Cefinn studija, a prelepu zelenu haljinu kombinovala je sa Mulberry torbicom i štiklama Jimmy Choo.

Iako je Megan Markl u Netfliks dokumentarnoj seriji 'Hari i Megan' rekla da je osećala ogroman pritisak zbog striktnog kodeksa oblačenja koji kaže da niko ne može da nosi istu nijansu kao kraljica, ovog puta se dogodilo upravo to.

"Ono što nisam znao je stil... šta žena treba da radi, kako treba da se oblači i slično", rekao je tada Hari i dodao da nije znao kako da olakša stvari svojoj supruzi koja nije iz kraljevskih krugova.

Megan Markl je najviše nosila krem boju.
Shutterstock 

Megan je, pak, priznala da je morala da pazi na svaki detalj jer se greške ne opraštaju. Brinula se za svoju odeću i da li njene minđuše potpisuje britanski dizajner.

„Pomislila sam: „Pa koja je boja koju ona verovatno nikada neće nositi? Kamel? Bež? Belu?' Tako da sam nosila mnogo prigušenih tonova, ali to je bilo i da bih se uklopila. Slala sam poruku da ne pokušavam da se izdvojim. Dakle, verzija da sam se pridružila ovoj porodici i da nisam pokušala da uradim sve što sam mogla da se uklopim nije tačna. Nisam htela da osramotim porodicu",dodala je Megan.

Kejt i Megan.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia