Ništa tako ne govori proleće kao lepršave midi i maksi haljine koje su definitivno dočekale svojih pet minuta na modnom nebu. Posebno su popularni klasični modeli A-kroja koji figuri daju izgled peščanog sata i kriju sve "nesavršenosti".

Najbolje od svega, osim što ih možete nositi i na posao i za đir po gradu, je i to što se fantastično kombinuju i sa patikama, i sa ravnom obućom poput baletanki i mokasina, a posebno dobro izgledaju sa visokim potpeticama, zbog čega figura deluje vitkije.

Poslednjih dana, ikona stila, Kejt Midlton prošetala je u dva modela košulja-haljina od kojih ne znamo koji nam se više dopao.

Kejt Midlton pojavila se u zelenoj haljini.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najpre je to bila grimizna midi toaleta koju je uparila sa elegantnim Mary Jane crno-belim cipelama, a sada je prošetala pravo prolećno, pa čak i letnje izdanje, kada je ponela pink maksi haljinu uz svoje omiljene cipele za toplo vreme - espadrile sa punom petom. 

Kejt Midlton ponela je fantastičnu pink haljinu.
Hyde News and Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Look je upotpunila elegantnim minđušama i raspuštenom kosom sa talasima, a njena kombinacija bila je toliko upečatljiva da je pink haljina koju potpisuje ME+EM trenutno najtraženija na Guglu sa preko 6 miliona pretraga. 

Nas nije mrzelo da prelistamo aktuelnu Zarinu ponudu i pronađemo najlepše midi i maksi košulja-haljne koje možete poneti ovog proleća. Prednost im je što dobro stoje svima, nevezano za građu, a jedino na šta treba da obratite pažnju je dužina, te ukoliko ste niži pre birajte midi modele. 

ZARA Pogledajte kakve košulja-haljine možete naći u Zari.

Bonus video:

Zara haljina Tiktok/anastacym