Princeza od Velsa je ponovo ukrala šou tokom posete centru Ana Frojd, a ako vam je njena prelepa zelena haljina od nekud poznata, u pravu ste.

Kejt Midlton je učestvovala u aktivnostima obeležavanja Nedelje svesti o mentalnom zdravlju u Londonu i za tu priliku briljirala u još jednom sjajnom stajlingu. 

41-godišnja supruga princa Vilijama odlučila se za upečatljivu lepršavu smaragdno zelenu haljinu koju potpisuje modna kuća Suzannah London. Kraljica stila to je vešto kombinovala sa efektnim Accessorize minđušama i štiklama sa retro vibrom u kombinaciji bež i crne, koje su delo dizajnerke Alesandre Rich koje je nosila i prošlog leta.

Kejt Midlton u zelenoj haljini i cipelama inspirisane Koko Šanel dizajnom.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ako vam se Kejtina midi haljina sa prednjim kopčanjem inspirisana 1940-im izgleda poznato, to je zato što ju je nosila u beloj boji na obeležavanju pete godišnjice požara Grenfel kule u Londonu prošlog juna.

Ovim haljinama posebnost daje lepršava tkanina koja lepo pada, ali i srednja dužina rukava sa manžetnama.

Kejt Midlton u beloj haljini koju ima i u zelenoj boji.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Ženstvena frizura i nenametljiva šminka zaokružili su ove dve besprekorne kombinacije jedne od najomiljenijih članica engleske kraljevske porodice.

Efektne cipele sa kojima je uspešno upotpunila obe kombinacije potpisuje njena omiljena dizajnerka Alesandra Rich, Italijanka sa engleskom adresom. Ovo su klasične slingback cipele u dvobojnoj verziji inspirisane dizajnom bezvremenskog Chanel modela.

Kejt Midlton u zelenoj haljini.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zanimljivo je da je elegantne i toliko kopirane slingback cipele u nude nijansi i sa prepoznatljivom crnom kapicom dizajnirala Koko Šanel 1957. godine, a opisala ih je kao „poslednji vrhunac elegancije“. Jednako su popularne decenijama kasnije, a podržava ih vizuelno privlačan kontrast bež boje, koja izdužuje nogu, i crnog vrha koji skraćuje stopalo.

Izvor: t.portal.hr