Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu tradicionalno održana 95. po redu dodela Oskara, a svečanim tepihom u boji šampanjca prošetala je i slavna Srpkinja Nina Seničar.

Zvezde su se kao i svake godine potrudile da se o njihovim kreacijama na tepihu priča narednih nekoliko dana, a nakon svečane ceremenije je kao svake godine upriličena "Vanity fair" žurka. Među brojnim poznatim zvanicama, na gala događaju se pojavila i Srpkinja Nina Seničar u pratnji supruga Džeja Elisa.

Nina Seničar na žurci povod dodele Oskara 2023.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I dok su kosa i šminka ostali minimalistični kao po običaju, Nina je iznenadila vrlo hrabrom zelenom Alberta Ferretti haljinom sa cut-out detaljima. Naime, zelena haljina, koja svojom bojom najavljuje da je proleće 2023. iza ugla, ukrašena je detaljima vezica i otvora koji su otkrivali trbušnjake Novosađanke.

Džej Elis i Nina Seničar na vanity fair žurci dodele oskara 2023.
OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

I njen suprug, glumac Džej Elis, sa kojim ima ćerku, takođe je malo eksperimentisao za razliku od njegovih dosadašnjih klasičnih izdanja. On se odlučio za nešto manje konzervativan model odela sa detaljem cibzara duž cele prednje desne strane, otkopčanog do pola.