Svečanost u Los Anđelesu kojom je najavljena predstojeća dodela BAFTA nagrada koja će se održati 19. februara u Londonu prisustvovale su brojne svetske zvezde. Gošća događaja bila je i svetski poznata Srpkinja Nina Seničar koja je prethodne godine napravila blistav niz modnih izdanja na crvenom tepihu u Holivudu.

Čuvena Novosađanka Nina Seničar pojavila se u društvu supruga, uspešnog američkog glumca Džeja Elisa. Tokom 2022. mogli ste da često pročitate njeno ime u izveštajima sa holivudskih gala događaja.

Džej Elis i Nina Seničar na svečanosti uoči bafta nagrada.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nina je stilom držala korak sa svetskim zvezdama, a neretko je bila među najbolje odevenim zvanicama u nimalo lakoj konkurenciji, piše Blic Žena.

Na svečanosti u Los Anđelesu nosila je elegantno odelo koje je i modni klasik i ultimativni trend duže vreme. Ove sezone nose se upravo modeli ovakvog dezena dok je siva boja pravi modni hit.

Sa odelom sa kojim ne možete da pogrešite sjajno su se uklopile salonke, kao i elegantni rep i šminka koja je naglasila Nininu lepotu.

Nina Seničar u kariranom odelu.
Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Neko ko takođe ima dosta stila jeste suprug poznate glumice i voditeljke Džej Elis. Mnogo puta pratio ju je na crvenom tepihu u savršenim odelima, a ovaj put pojavio se u sportsko-elegantnoj modnoj varijanti.

Nina Seničar i Džej Elis u braku su od 2022. godine, imaju ćerku Noru Grejs Elis (3), a američki glumac sa razlogom zaslužuje da bude proglašen za najzgodnijeg srpskog zeta.

Nina Seničar sa suprugom na crvenom tepihu.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok su Nina i Elis bili dobrodošli na BAFTA događaju u Los Anđelesu, organizatori su u širokom luku zaobišli Megan Markl i princa Harija, piše "Page six".

"Organizatori su odlučili da bi bila užasna ideja pozvati ih. Milsili su da bi to bila PR katastrofa", rekao je konsultant dobrotvorne organizacije za "The Sun". 

Na dodeli BAFTA nagrada Kejt Midlton i princ Vilijam koji je jedan od pokrovitelja događaja, uvek su rado viđeni gosti. Zbog svih razmirica između Megan, Harija i dvora, zaokruženih nedavno objavljenim memoarima princa "Spare", odluka je bila više nego očekivana pa i logična.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!