Glumica i pevačica Dženifer Lopez blistala je na premijeri svog novog filma koja se održala u sredu uveče u Los Anđelesu.

Latino diva na crveni je tepih zakoračila u bež haljini od providnog materijala, prekrivenog zlatnim šljokicama. Kreacija je rad modne kuće Valentino, a raskošna duga haljina povišenog ovratnika širi se prema dnu, zbog čega se stvorio utisak da zvezda romantične komedije nosi dugi plašt. Ispod "gole" haljine nazirao se bež bodi ukrašen jarkožutom mašnom zavezanom oko struka.

dženifer lopez na premijeri svog novog fima
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pevačica je kosu zavezala u elegantnu punđu, a jedno od svojih najprimećenijih izdanja upotpunila je upečatljivim komadima nakita, među kojim su se posebno isticale viseće srebrne minđuše, kao i žuta clutch torbica koju potpisuje brend Tyler Ellis.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za svetlucave cipele s platformom i visokom blok-potpeticom zbog kojih je često na meti kritika.

Inače, haljina Džej Lo izazvala je podeljene komentare - dok jedni smatraju da nikada lepše nije izgledala te da je njena odabir pun pogodak, drugima se nikako ne dopada, pogotovo ne cipele koje su često viđene u striptiz barovima.

dženifer lopez u valentino haljini
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 A kiako Džej Lo održava top formu, otkrijte u nastavku:

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz