Ukoliko tražite jednostavnu, ali savršenu dnevnu kombinaciju, stajlinzi Dženifer Lopez će vas sigurno inspirisati. Ipak, to ne znači da će uvek biti slučaj i kada je reč o odabiru obuće. Iako je Džej Lo pretežno verna visokim potpeticama, u dnevnim prilikama često napravi izuzetak i odluči se za ravnu obuću koja joj nudi, pre svega, udobnost.

Tako ponekad, kao što je to učinjeno ovoga puta, zarad udobnosti cipela naruši celokupan izgled, te tako upadne u zamku da spoji zaista nespojive komade.

Nakon medenog meseca u Italiji kojim su proslavili drugo venčanje, Dženifer Lopez i Ben Aflek vratili su se na američko tlo. Novopečeni supružnici ovoga vikenda uživali su u Malibuu gde su uočeni u modno usklađenim izdanjima s naglaskom na beloj boji.

Dok je Ben paradirao u beloj košulji i krem pantalonama, latino diva odabrala je elegantnu haljinu maksi kroja. Uprkos ženstvenom modelu haljine, svu pažnju ukrala je pomalo nesrećnim odabirom obuće. Uz prepoznatljivu Book torbu brenda Dior, izdanje je kompletirala glomaznim, crvenim natikačama brenda Adidas i pritom doživela modni gaf.

Dženifer Lopez i Ben Aflek u Malibuu nakon medenog meseca.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako joj se ne dešava često da pogreši kada su modne kombinacije u pitanju, i često njen stil koristimo kao inspiraciju za naredne lookove, ovaj put je većina složna - ovo je promašaj.

Ipak, da Dženifer Lopez nije često pravila greške i da kroz svoje kombinacije provlači autentičan stil, uverite se i sami u galeriji u nastavku:

Shutterstock Latino diva važi za modnu ikonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!