Kada kažemo “modni trendovi” obično podrazumevamo nešto što je popularno, ali to popularno ne znači nužno i atraktivno, lepo, praktično…

Kada su se pojavile "Kroksice" su već same po sebi bile komad koji se nekome ili dopada ili ne, a kasnije su brendovi na ovu obuću dodavali stikere i cirkone, kako bi ih napravili elegantnijim, a onda su otišli i korak dalje.

Čuvena plavuša koja se proslavila ulogom C.J. Parker u legendarnoj seriji "Čuvari plaže" prošetala da popije kafu u ležernom monohromatskom belom izdanju, a pažnju je privukla njena neobična obuća.

Pamela Anderson u kroks papučama na štiklu.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reč je o upečatljivom modelu 'Madame Mules', modnoj saradnji Crocs-Balenciaga koji podrazumeva dodatu štiklu na ove gumene papuče koje je Pamela Anderson kombinovala sa belom majicom i udobnim lanenim pantalonama.

Slavna glumica upotpunila je ovaj dnevni look, koji je istakao njenu vitku figuru, modernom pletenom torbom i naočarima za sunce u retro stilu.

Pamela Anderson u kroksicama na štiklu.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok se vi, kao i mnogi drugi, pitaju ko bi to obuo, pa još i platio skupo za to, odgovor se nameće sam jer su papuče već rasprodate!