Kada su se pojavile "Kroksice" su već same po sebi bile komad koji se nekome ili dopada ili ne, a kasnije su brendovi na ovu obuću dodavali stikere i cirkone, kako bi ih napravili elegantnijim, a sad su otišli i korak dalje.

Još uvek se nismo oporavili od papreno skupe torbe Bottega Veneta koja izgleda kao sveže pripremljena testenina, a Balenciaga je izbacila kroks papuče na potpeticu.

Model novih papuča izgleda kao da su se deca igrala palastelinom i zalepila štiklu na već postojeći model papuča za plažu.

kroskice na stiklu
balenciaga.com 

Dolaze u zelenoj, crnoj, beloj i roze i zapravo izgledaju kao tipične kroksice, osim gore pomenutih štikli.

Kada je objavljena vest o saradnji, kao i njen konačni rezultat, reakcije, očekivano, nisu izostale. Najblaže rečeno, mnoge je zbunio dizajn obuće koja se prodaje za 625 evra.

I dok se vi, kao i mnogi drugi, pitaju ko bi to obuo, pa još i platio skupo za to, odgovor se nameće sam jer su papuče već rasprodate!

Inače, ovo nije prva saradnja Balenciage i Kroksa. Udružili su se i 2018. godine, kada su zajedno napravili par žutih cipela sa platformom. Prodalavale su se za 600 funti i takođe su rasprodate su pre nego što su stiglie u prodavnice.

A da li biste vi nosili ovaj novi model "Kroksica"?

Anketa

Da li vam se dopadaju nove Balenciaga kroksice i da li biste ih nosili?