Otkako je postala mama u maju ove godine, Rijana nije tako česta u javnosti, ali izgleda da je pomalo počela da izlazi iz hibernacije. To je značilo, kao što je tipično za nju, da njen modni izbor nikako ne može da prođe neprimećeno.

Tokom prošle nedelje, dok je šetala Menhetnom, fotografisana je u jednoj od onih kombinacija koje su predodređene da postanu viralne i izazovu lavinu komentara.

Uprkos prilično visokim temperaturama koje redovno vladaju Njujorkom tokom avgusta, Rijana je prošetala u Y/Project čizme - modelu koji je predstavljen u raznim bojama i materijalima na modnoj pisti brenda kao deo kolekcije za proleće/leto 2023.

Rijana u dubokih čizmama.
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Isti model samo u konjak boji nosile je pre nekoliko meseci u kombinaciji sa oversize bundom.

Ovoga puta, Rijana je odlučila da upari antilop verzija sa mini suknjom od teksasa, majicom sa RZAovim albumom Birth Of A Prince i vintage kožnom Tom Forf torbicom od anakonda iz kolekcije proleće leto 1996. godine.

Inače, ove čizmice koje neodoljivo dočaravaju sliku devojčice koja uskače u mamine čizme, koje su preširoke i dosežu joj sve do butina.

Rijana u dubokim čizmama.
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rasprodate su skoro svuda, uprkos ceni, koja u zavisnosti od modela je oko 1.300 evra i jedan su od modela koji je tokom Nedelja mode izazvao oprečna mišljenja. Pa ipak, uprkos mnogim reakcijama onih koji su ih odlučno proglasili za jedne od najružnijih dizajnerskih čizama ikada, očigledno je više onih koji žele da ih nose.

Ipak, jasno je da Rijana voli da privlači pažnju svojim modnim odabirima, a kako to obično radi pogledajte u nastavku:

BeautifulSignature / Shutterstock Editorial / Profimedia, Shutterstock Rijana - modni kameleon

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!