Rijana je došla da podrži svog dečka ASAP Rokija na koncertu tokom Lollapalooza festivala i otm prilikom obukla helanke samo dva meseca nakon porođaja.

Rijana je pre dva meseca rodila sina, a sada se u javnosti pojavila u uskim helankama u kojima izgleda neverovatno.

Pored tamnoplavih hulahopki kojima je naglasila svoje zanosne obline, pevačica sa Barbadosa je obukla i sportsku košulju, a kao dodatak outfitu stavila je biserne ogrlice, svetlucave minđuše i prsten.

Osnivačica brenda Fenty Beauty nosila je podignutu kosu u ležernu punđu, a nekoliko kovrdži na prednjoj strani labavo su joj padali preko ramena.

Nakon što je njen partner, reper ASAP Roki, nastupio, njeni telohranitelji su je otpratili iza scene da sačeka taksi.

Ovo nije prvi put da slavna milijarderka dolazi da podrži oca svog deteta. Ranije ovog meseca, Rijana se iznenada pojavila na Wireless festivalu gde je ASAP Roki nastupio sa njenim bivšim dečkom Krisom Braunom.

Pre nego što su dobili prvo dete, Rijana i ASAP Roki bili su prijatelji nekoliko godina, a zatim su stupili u vezu.

Rijana i Asap Roki su bili prijatelji dugo godina.
Profimedia 

Vest da se Rijana zabavlja sa dugogodišnjim prijateljom pojavila se u januaru 2020. nakon što je raskinula sa Hasanom Džamilom, sa kojim je bila skoro tri godine.

Par je takođe bio u kratkoj romantičnoj vezi 2013. godine kada se pevačica pojavio u njegovom spotu za pesmu "Fashion Killa".

U januaru ove godine Rijana je otkrila da je trudna kada su izašle fotografije kako se sa Rokijem drži za ruku razgolićenog stomaka dok šetaju Njujorkom, gde je on i odrastao.

Trudnoću su objavili neverovatnim fotkama koje su obišle svet.
Profimedia 

Što se tiče trudnoće, rekla je za Vogue da je to ni u čemu nije usporilo.

- Mislim da sada češće govorim 'da' jer znam da će moj život uskoro biti drugačiji. U početku sam očekivala neku magičnu promenu, a zapravo sam ostala ista - zaključila je Rijana.

Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia Rijana je često bila na meti kritika zbog previše oskudnog oblačenja u trudnoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!