Rijana se porodila 13. maja u bolnici u Los Anđelesu, ali je nakon toga apsolutno nije bilo moguće videti u javnosti. Takođe, usledilo je i iznenađenje kada se saznalo da je zapravo rodila sina, iako se sve vreme tokom njene trudnoće mislilo da nosi devojčicu.

Sada je pevačica prvi put viđena u javnosti, a njen izlazak podigao je ogromnu prašinu. Najpre je uslikana na aerodromu u Londonu, a njen partner, reper Asap Rocky sve vreme joj je pomagao oko stvari i bebe.

Međutim, pravo iznenađenje usledilo je nekoliko sati kasnije kada se na mrežama pojavio video koji je snimila manekenka Afija Mur iz jedne berbernice gde se Asap Roki spremao za nastup na festivalu "Wireless".

RIJANA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE POSTALA MAMA: Evo kako izgleda manje od 2 meseca nakon porođaja Instagram/afiya_muir

Pevačica je bila sjajno raspoložena i ćaskala sa momcima koji su tu bili prisutni, praveći društvo svom dečku čak i dok sređuje frizuru. Nakon toga, zaputili su se na festival, a oduševljeni fanovi su, slobodno možemo reći, više snimali Rijanu nego Asapov nastup. 

Rijana se pojavila prvi put u javnosti.
@DanielOess/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Pevačica se pojavila u prepoznatljivom modnom izdanju - nosila je oversized jaknu kakvim je verna poslednjih meseci, a look je upotpunila uskim pantalonama i čipkanim topom, kao i vrtoglavim potpeticama.  

Rijana je pratila iz publike nastup svog muža.
Shannon Cohen/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Koliko su fanovi oduševljeni, svedoči i to što su u jednom trenutku provalili zaštitnu ogradu, međutim, brzom reakcijom obezbeđenja nije došlo do incidenta.  

Rijana prvi put u javnosti nakon porođaja
@jelanie01/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, to joj nije poremetilo raspoloženje te je uživa u nastupu svog dečka za kog se šuška da joj je zapravo suprug, odnosno da su se venčali u tajnosti. 

Mnogi su komentarisali kasnije i da se čini da Rijana ne ostavlja Asapa samog, što su mnogi povezali sa skandalom tik pred njen porođaj, kada se šuškalo da joj je reper neveran. Par je tada žestoko demantovao navode, a nakon celokupne situacije nisu se pojavljivali u javnosti sve do sada.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Pevačica čeka prvo dete s reperom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!