Rijana i Asap Roki postali su roditelji. Pevačica se porodila u strogoj tajnosti još prošle nedelje, a već poslednjih par dana, mrežama kruži skrinšot Fejsbuk posta u kom je navodno jedna medicinska sestra otkrila detalje porođaja.

Navodno je morao da bude rasčišćen ceo sprat, te sem doktora do Rijane niko nije smeo da dođe, a medicinska radnica tada je otkrila i pol bebe rekavši da je u pitanju sin.

U međuvremenu je stigla potvrda da se pevačica zaista porodila, te da je na svet donela zdravog dečaka, prenosi TMZ.

Rijana i Asap Roki postali su roditelji dečaka.
Profimedia 

Ova informacija mnoge je iznenadila jer je Rijana pre samo nekoliko meseci uhvaćena u razgledanju ženske garderobe, te haljnica i suknjica koje je potom i kupila, zbog čega je svet bio ubeđen da nosi devojčicu.

Ime koje su Rijana i reper Asap Roki odabrali za svog naslednika još uvek nije poznato javnosti. Ona je u javnosti poslednji put viđena 9. maja, kada je sa svojim izabranikom izašla na večeru za Dan majki.

Rijana i Asap Roki poslednji put su viđeni u javnosti početkom maja.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Rijana je tokom trudnoće forsirala seksepilni izgled, zbog čega se često nalazila na meti kritika.

Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia Rijana je često bila na meti kritika zbog previše oskudnog oblačenja u trudnoći.

Inače, Asap Roki i Rijana otkrili su svetu da je pevačica u blagoslovenom stanju pre nekoliko meseci nestvarnim fotografijama na kojim je pokazala stomak.

I tada su zbog otkopčane ružičaste puffer jakne koju nosi na fotkama mnogi nagađali da nosi devojčicu, ali, na kraju se ispostavilo da je ipak u pitanju sin. Pevačica je oduvek govorila da jedva čeka da uplovi u majčinske vode.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Rijana je više puta govorila da jedva čeka da postane majka.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne - rekla je pevačica svojevremeno, a ukoliko ste propustili kako je Rijana tada izgledala, pogledajte fotografije u galeriji ipod:

B4859 / Avalon / Profimedia, pritnscreen/instagram Popularna pevačica proslavila je 34. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!