Svage godine magazin Vogue pravi listu najbolje obučenih žena sveta. Obe godine su na tu listu uvrstili dame koje kontinuirano oduševljavaju svojim izborima i pomeraju granice u svetu mode.

Bilo je puno nezaboravnih modnih momenata ove 2022, a verujemo da će ih biti i do kraja godine.

Pogledajte u nastavku koje dame su trenutno najbolje obučene prema ocenama modne bilbije...

KAJLI DŽENER

kajli džener od svih sestara važi za najbolje stilizovanu
Instagram 

S vremena na vreme Kajli Džener zna da nam pokaže kako je ona sestra iz klana Kardašijan-Džener koja najviše vodi računa o trendovima. Obično na njoj vidimo najnovije i najskuplje komade svetski poznatih brendova. Na prvi pogled se zaljubljujemo u njene fotografije na Instagramu, a možemo reći da je jedna od žena koja poseduje najveću kolekciju papreno skupih Birkin torbi, piše zadovoljna.

VIKTORIJA BEKAM

viktorija bekam godinama važi za jednu od najstilizovanijih žena
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu, pa nas zato njeno ime nije iznenadilo na ovoj listi. Modna dizajnerka uvek uspe da izgleda savršeno. Njene modne kombinacije su nepogrešive, a njen zaštitni znak su elegatni i svedeni odevni predmeti.

DŽENIFER LOPEZ

džej lo je izgradila stil te danas važi za veoma lepo obučenu damu
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Dženifer Lopez je jedna od onih žena kojoj bi i džak lepo stajao. Ona se nikada nije držala neke uniformisanosti, već su njena izdanja iznova prikupljala samo pozitivne komentare. Od elegantnih, dugačkih haljina, do uskih, zanimljivih pantalona, ponča i sakoa, Dženifer je prošla kroz mnoge stilske faze, ali sve je umela da iznese na najbolji način.

ALEKSA ČANG

aleksa čang je nekrunisana kraljica stila
Instagram 

Aleks Čang je poznata it devojka britanske modne scene. Ona svakim pojavljivanjem u javnosti uspeva da privuče pažnju svojim posebnim i uvek elegantnim izgledom. Ova Britanka godinama neguje jedinstven stil i na nju ne utiču trenutni trendovi koji dolaze i odlaze. Uvek u centru pažnje, njeni modni izbori su inspiracija mnogim ženama.

MEGAN MARKL

megan markl ima istančan modni ukus
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Titulu kraljice svedenog i elegantnog stila ovog puta odnosi Megan Markl. Svaki odevni predmet koji ona obuče, ma koliko neupadljiv i neutralan bio, automatski postaje predmet žudnje žena širom sveta. Megan ima istančan osećaj za modu. Fenomenalno uklapa dominantne trendove sa neprevaziđenom klasikom, a to malo kome polazi za rukom.

TESA TOMPSON

tesa sve oduševljava svojim raskočnim haljinama
Shutterstock 

“Kombinacije Tese Tompson vraćaju veru u modu” – bar tako kažu zaposleni u Vogueu koji su je i svrstali na ovu list, ali itekako po zasluzi. Zahvaljujući modnim izdanjima koja bi retko koja žena usudila da ponese, američku glumicu je to dovelo do titule jedne od najbolje obučenih lepotica u Holivudu.

RIJANA

rijana važi za modnog kameleona
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Muzička zvezda koja je mnogo puta svojim modnim kombinacijama dokazala da joj titula kraljice stila pristaje je Rijana. U poslednjih nekoliko godina, ona je svoje prste uplela i u modnu industriju, a mi moramo da priznamo da joj savršeno ide. Milijarderka voli da eksperimentiše i ćesto izlazi iz modnih okvara, a to je ono što je najbolje karakteriše. Setite se samo njenih ekscentričnih trudničkih kombinacija i odmah će vam biti jasno zašto se našla na ovoj listi.

KIM KARDAŠIJAN

kim je doživela modnu evoluciju te danas važi za veoma uticajnu ženu u svetu modu
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Ako ste mislili da se na listi najbolje obučenih žena neće pojaviti Kim Kardašijan, onda ne znate mnogo o modi. Kim je uspela sama, bez ičije pomoći da promeni modnu industriju diktiranjem trendova i inovativnim dizajnom. Način na koji je Kardašijanka menjala svoj stil tokom dve decenije koliko je na javnoj sceni uticao je na svetske trendove. Setite se samo njenih kombinacija sa crvenih tepiha i sve će vam biti jasno.

A u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako se njen stil menjao tokom godina:

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?