Jelena Rozga oduvek je važila za damu od stila. Za sve ove godine na prste jedne ruke mogu se nabrojati njeni modni promašaji, kako kada je u pitanju garderoba, tako i kada se radi o obući i aksesoarima, ali njen poslednji odabir naišao je na žestoko negodovanje muške strane obožavalaca.

Iako je poznato da su ukusi različiti, te da svako bira ono što voli, kada je reč o Jeleninim čizmama koje baže za jedne od najmodernijih sezone, "jači" pol je jednoglasno odlučio - ovako nešto apsolutno im nije po volji.

Jelena Rozga fotografisala se u čizmama koje muškarci ne podnose.
pritnscreen/instagram 

Naime, pevačica je postavila fotografiju iz Splita na kojoj je u kratkom oversized sakou od brokata, beloj rolci i farmericama, a izdanje je "razbila" efektnim "Totême" čizmama od krokodilske kože do kolena.

Međutim ono što je pojedincima "bolo" oči bile su minijaturne potpetice, odnosno kitten štikla koje je moderna već nekoliko sezona.

Zapravo, ove čizme bile su zvezde 2020. godine kada praktično nije bilo influenserke ili trendseterke koja nije imala makar jedan par u svojoj kolekciji.

Ovaj klasični model lako se kombinuje uz sve stilove, a s obzirom da su i veoma udobne, ne čudi što su uprkos ceni od 940 dolara našle mnogo kupaca.

Toteme čizme popularne su već drugu sezonu.
pritnscreen/toteme 

Ipak, čini se da Jelenini obožavatelji imaju podeljena mišljenja. Dok su neki pratioci oduševljeni izdanjem, ona druga polovina joj poručuje da "izgleda tetkasto", da ih "skine jer kvare ceo autfit", te da su "najružnije štikle ikada". Šta vi kažete? Da li ste ljubitelji kitten potetica? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!