Poznato je da vojvotkinja od Kembridža uživa u modnim preokretima na kraljevskim turnejama u inostranstvu. Kejt Midlton i princ Vilijam nastavljaju svoju zvaničnu karipsku turneju, a supružnici su sinoć bili glavne zvezde na svečanoj večeri na Bahamima.

Za Kejt Midlton mnogi tvrde da je jedna od sigurno najstilizovanijih članica kraljevske porodice ikada.
Vojvotkinja od Kembridža na ovoj turneji pokazala je nekoliko sjajnih izdanja, a sinoćno je svakako ukralo sve poglede.

Kejt Midlton i princ Vilijam nastavljaju svoju zvaničnu karipsku turneju.
Samir Hussein/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Blistala je u smaragdnozelenoj haljini rađenoj po njenim merama sa potpisom britanske dizajnerke Dženi Pakem, koja je jedna od njenih omiljenih dizajnerki čije kreacije redovno demonstrira.

Posebno lep detalj jesu otkrivena Kejtina ramena i gornji deo ukrašen je volanima i šljokicama, koji su ovoj kreaciji dali dodatni pečat otmenosti i glamura.

Kejt Midlton je blistala u smaragdnozelenoj haljini sa potpisom britanske dizajnerke Dženi Pakem.
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Cena ove kreacije je oko 4.500 evra, a Kejt ju je upotpunila sa neprocenjivim kompletom minđuša i narukvice sa dijamantima i smaragdom, koji joj je za ovu posebnu priliku pozajmila kraljica Elizabeta, iako često nosi nakit pokojne princeze Dajane.

Porodični bedž sa žutom mašnicom i fotografijom kraljice Elizabete dao je posebnu čar haljini, a glamuroznom utisku doprinele su i elegantna punđa i svedena šminka.

Vojvotkinjin modni stil je često hvaljen od strane imena iz sveta mode, a kako izgledaju neke od njenih najzapaženijih izdanja pogledajte u nastavku:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža