Priznajemo da obožavamo crne kožne pantalone koje već godinama vladaju modnom scenom. Ali to ne možemo reći za kožne pantalone koje je brend ASOS nedavno predstavio.

Crne kožne pantalone niskog struka s lažnim tangama postale su prava senzacija na web shopu ASOS-a. Naime, ovim poprilično upečatljivim dizajnom istakla se novopečena robna marka ASYOU.

Ove "tanga pantalone" kako ih nazivaju, s printom krokodilske kože su 2u1, kombinacija pantalona i tangi i koštaju 30,99 evra, što je oko 3.650 dinara. Spreda izgledaju potpuno normalno, a pozadi se nalazi traka koja imitira tange i otkriva više nego što pokriva.

Reklo bi se da je ASOS odlučio da oživi popularni trend iz 90-ih i 2000-ih kada su se istovremeno nosile pantalone niskog struka i tange koje su se i te kako videle. U to vreme to je bio prihvatljiv modni izraz, što danas nije slučaj. Ali, ko zna. Možda ASOS uspe da oživi ovaj modni trend.

asos pantalone
www.asos.com 

"Povratak" ovog trenda ni malo se ne dopada korisnicima društvenih mreža, te se nadaju da ovaj model neće postati popularan

"Najgori trend ikada, samo da ne zaživi!", "Ovo je katastrofa", "A gde se ovo nosi?!", samo su neki od negativnih komentara na račun pantalona je je izbacio ASOS. Da li biste vi nosili ovakve pantalone? Glasajte u našoj anketi ispod

asos crne kozne pantalone u stilu 90ih
www.asos.com