Nije bez razloga Adrijana Lima bila je jedna od Viktorijinih anđela, a često je bila i na listama najlepših žena sveta. U junu ove godine napunila je 40 godina, a mnogi smatraju da izgleda i bolje nego u doba kada je žarila i palila modnim pistama.

Svetsku slavu stekla je kao jedna od Viktorijinih anđela, kada su njene fotografije u seksi donjem vešu krasile mnoge bilborde. Sada ima 40 godina i izgleda kao u danima najveće slave, neki smatraju, još i bolje. To je dokazala stigavši na još jedan crveni tepih u pratnji svog novog dečka Andrea Lemersa, kojeg su, pored nje, retki primetili.

adrijana lima u krem haljini i koznom braon mantilu
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Adrijana Lima izgledala je senzacionalno u uskoj, koktel haljini boje kože tzv. gola haljina koja je uspela savršeno da istakne njenu vitku liniju. U kombinaciji s kožnim mantilom u braon boji, koji je samo tek prebacila preko ramena, ostavivši ruke van rukava, Lima je dodatno naglasila svoju preplanulu kožu.

adrijana lima
gotpap/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia 

Na sve to odlično su se uklopile zlatne sandale sa vrtoglavo visokom potpeticom, baš kao i njena tamna kosa, stilizovana u tzv. "slicked back" frizuru.

Inače, na njen izgled nisu ostali imuni mnogi, a to govori i njen turbulentan ljubavni život koji je najvećim delom obeležio srpski NBA košarkar Marko Jarić, s kojim je bila u braku i s kojim ima dve ćerke.