Novak Đoković večeras se bori u finalu US Opena, a ukoliko pobedi Medvedeva, Nole će postati drugi teniser u open eri koji je uspeo da osvoji sva četiri najveća turnira u istoj godini. Ovakav uspeh do sada je zabeležio samo legendarni Rod Lejver 1969. godine.

Svetski džet set okupio se na tribinama kako bi gledao meč, a među njima su Bredli Kuper, Bred Pit, Alek Boldvin, Ben Stiler, Rami Malek i mnogi drugi...

Novakova najveća podrška, njegova supruga Jelena Đoković svoh prethodnih dana bodrila je svog partnera, a ništa drugačije nije ni večras. Doduše, jedna stvar se promenila. Naime, Jelena je prethodnih dana navijala za Novaka u majici sa posebnim printom i natpisom koji je ona osmislila i koji je posvetila upravo svom suprugu.

jelena djokovic na us openu
Kena Betancur / AFP / Profimedia 

"Trčim sa mojim vukom" - glasio natpis na Jeleninoj majici koja je ukrašena Novakovim likom, u kojoj smo mogli da je viđamo prethodnih dana.

Ovaj put majica sa porukom je izostala, ali ne i podrška. Jelena se na tribinama pojavila u romantičnoj haljini cvetnog dezena sa belom čipkom, a kombinaciju je upotpunila diskretnim nakitom i  braon naočarima sa sunce.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Jelena Đoković