Pantalone, kao i farmerice veoma su aktuelne i tokom letnje sezone, ali nose se tačno određeni modeli i na određen način.

Ove godine u trendu su oversize pantalone i koje se nose plitko na struku i dužina im je takva da dotiče pod - po sistemu što duže- to bolje, a što se farmerica tiče, definitvno hit sezone su zvoncare, ali i široki, pocepani i "broj veći" boyfriend modeli farmerica, koje modne influenserke i poznate dame uglavnom kombinuja sa papučama i jednostavnim patikama.

U ovoj kombinaciji neophodan vam je dobar i upečatljiv kaiš, a što se gornjeg dela tiče, najbolji izbor je, prema rečima modnih znalaca, bela i svetlo plava košulja, ili pamučna majica do pola i "neuredno" uvučena u farmerice.

alesandra abrozio
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Pored toga, trend je da se pantalone i farmerice, bilo duge ili regularne dužine, podvrću, kako bi delovale neobaveznije i više opuštenije.

Moramo priznati da neke od ovih kombinacija deluju veoma trendi i skladno stilizovano, a varijacije su mnogobrojne, pa sve možete prilagoditi sopstvenom ukusu i građi tela.

Bitno je da zapamtite da je akcenat na neobaveznosti i da sve treba da deluje kao "da se niste trudili oko autfita".