GOŠĆE NA VENČANJU MAHNITO KUPUJU OVU HALJINU: Ako ste ljubitelji minimalističkog stila ovaj model će vam se dopasti

Zara ima idealnu haljinu za gošće na večanju

instagram/ezgifindik

Sezona svadbi i slavlja je u punom jeku, a ne sumnjamo da mnoge od vas u narednim mesecima očekuje bar jedno značajno druženje. U tom slučaju verovatno već neko vreme „skrolujete“ po sajtovima prodavnica u potrazi za savršenom haljinom koja će odgovarati kako prilici, tako i vremenskim uslovima.

Ako ste među ljubiteljima minimalističkog stila koji u ovakvim situacijama „preskaču” šljokice, cirkone i čipku, na svom radaru svakako bi trebalo da imate elegantne satenske haljine. Pored klasičnih slip modela, trenutno možete pronaći veliki broj različitih krojeva od lepršavih materijala poput svile ili satena, a našu pažnju privukla je sjajna Zara haljina sa popularnom američkim („halterneck“) okovratnikom.

ZARA 

Haljina dolazi u čokoladno braon boji, koja možda nije prvi izbor za svečane haljine, ali moramo priznati da u satenskoj verziji izgleda odlično. Zahvaljujući maksi dužini, otvorenim leđima i naglašenom struku, ovom haljinom ćete postići veoma ženstvenu i aktuelnu siluetu.

ZARA 

Za kompletan izgled uparite ga sa diskretnim sandalama sa tankim kaišom i visokim potpeticama i ne bežite od statement nakita ili tašne. Da je ova haljina jedan od omiljenih izbora fashionistica potvrđuje i činjenica da je skoro rasprodata na Zara sajtu (ostala je još samo jedna veličina), ali je još uvek možete pronać po ceni od 4,990 dinara.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Anketa - Matruska haljina  MONDO

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.