NEVENA BOŽOVIĆ U KOŽNOJ JAKNI SA KRZNOM ZBOG KOJE BI SVAKO ZAVOLEO ZIMU: Pronašli smo slične modele vredne svakog dinara

Kožne jakne definitivno su najpopularniji modeli za zimu, a Nevena Božović ponela je model koji je topao i "stylish" u isti mah i najbolje od svega - izgleda sjajno uz sve što imate u ormaru.

instagram/ nevenabozovicofficial

Kada govorimo o najpopularnijim modelima jakni za zimu 2023/2024, kožna "rokerka" sa krznom je, slobodno možemo reći, "počistila" konkurenciju i izbila na prvo mesto kao must-have za hladnu sezonu. 

Ruku na srce, ovako nešto ne čudi, jer kožno-krzneni modeli ne samo da su topli, već i izgledaju skupo, luksuzno, ali se i lako kombinuju uz sve što imate u ormaru. 

Zapravo, dobar "kožnjak" instant će svaki outfit podići na viši nivo, čak i ako nosite najobičniji duks i trenerku. 

instagram/svetlanabjelan 

U proteklom periodu posebno je bio fokus na braon modelima, a kako je reč o jakni čija popularnost ne prolazi, možete biti sigurni da ćete ovaj komad nositi iznova i iznova, te da je vredan svakog dinara koji uložite. 

Nevezano da li ste izabrale model od prave ili eko kože, na estetiku shearling jakne retko ko je ostao imun, što dokazuju i primeri slavnih devojaka koje je obožavaju, među kojima je i lepa pevačica i trendseterka Nevena Božović.

Ona je braon model ponela uz zanimljivu modnu kombinaciju koja je pobrala brojne komplimente. 

Pročitajte još: NEVENA BOŽOVIĆ U ČIZMAMA KOJE EM SVIMA DOBRO STOJE, EM IZGLEDAJU SKUPO, A NISU: Model od kog nema lepšeg je #1 jeseni

Nevena je nosila duži kardigan, belu majicu, skinny farmerke i popularne grejače za noge, a look je upotpunila omiljenim sling-back Gucci cipelama koje je nosila preko debljih sokni. 

Ipak, zvezda outfita definitivno je bila braon kožna jakna koja je neobičnu kombinaciju zaokružila i dala joj poseban šmek, a mi smo se dali u potragu za sličnim "kožnjacima". 

Prelistali smo aktuelne ponude omiljenih high-street prodavnica i izdvojili ne samo braon modele, kakav je nosila Nevena, već i crne, a samo je na vama da odaberete onu jaknu koja se najbolje uklapa u vaš stil.

STRADIVARIUS Pogledajte kakvi se sve modeli kožnih jakni sa krznom mogu naći u Srbiji za sezonu 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO! Pevačica na Skale festivalu STAVILA TAČKU JEDOM ZA SVAGDA!  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!