Zimska sniženja uveliko traju, a to znači samo jedno - neprestano listanje ponude u prazničnim danima, naročito sada kada su pojedini brendovi dodatno snizili cene, poput H&M.

Bez obzira da li tražite poklon za dragu osobu ili želite svoj orman da obnovite ili sebe da obradujete nekom sitnicom, popustima je teško odeleti naročito kada se kreću i do 60% što je, morate priznati, dobra ušteda.

Pročitajte još: TORBE, HALJINE I ROLKE DO 2.000, A JAKNE I KAPUTI DO 5.000 DINARA: Otkrijte bisere koje smo pronašli na sniženju

Bilo da vam treba debela jakna ili kaput, haljina ili džemper za svaki dan - H&M je pripremio nešto za vas, a mi smo sastavili mali vodič za kupovinu, odnosno listu od preko 25 komada koje se isplati nabaviti u aktuelnom trenutku. Svi komadi su bezvremenski, laki za nošenje i funkcionalni, odlični za zimske mesece - i ove i sledećih godina.

H&M Pogledajte šta se sve može naći na sniženju do 60% u prodavnicama omiljenog high-street brenda H&M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Una Krlić u H&M jakni Instagtram/unakrlic

Izvor: Wanted J. S.