NAJPRODAVANIJI PRAZNIČNI KOMAD OVE ZIME: Udoban i šik trend već je među omiljenim na Instagramu

Svilenkaste pidžame upečatljivih boja i s dodatkom perja na rukavima i nogavicama su najprodavaniji praznični modni komad.

Instagram

Baš kao protekle godine, udobnost u modnim komadima nam je itekako od velikog značaja, a nova praznična sezona iznjedrila je udoban trend koji svakim danom ima sve veći broj zaljubljenica.

U svojim predviđanjima za novu kalendarsku godinu, američka stranica Pinterest izdvojila je posebne verzije pidžama kao veliki trend koji će narednih meseci imati veliku ulogu na modnoj sceni.

Instagram 

U prilog tome, osim podataka koje je prikupio Pinterest, govore i fotografije stajlinga modnih trendseterki s Instagrama.

Svilenkaste pidžame upečatljivih boja i s dodatkom perja na rukavima i nogavicama postale su vrući trend u prazničnoj sezoni, a ljubiteljke mode s Instagrama dokazuju kako je uz pravilno stilizovanje ove efektne komplete za spavanje moguće nositi i u svim dnevnim prilikama koje se dešavaju van zidova domova.

Instagram 

Da su pidžame luksuznog izgleda veliki trend govori i njihova bogata ponuda na policama radnji, a modne zavisnice drugu godinu za redom ne kriju naklonost prema skupocenim verzijama svilenkastih pidžama s potpisom brenda Sleeper.

Dostupni u prodaji na stranicama modne trgovine Net-a-Porter, svilenkasti kompleti s potpisom dizajnerice Kejt Zubarieve i Asije Varece trenutno važe za najprodavanije.

U nastavku pogledajte kako ih nose kombinuju trendseterke sa Instagrama:

Instagram Pidžame sa perjem su glavni hit među trendseterkama.