TRENDI JAKNA KOJA JE POKUPILA SIMPATIJE INSTAGRAM DEVOJAKA: Sjajan zimski ulov koji izgleda upečatljivo i moćno

Jakna sa krznom postala je ultimativni komad svake trendseterke.

Instagram

Iako smo sigurni kako ste već nabavili nove stajliš komade jakni ili kaputa, sigurni smo da vam nije promakao ovaj model koji i Instagram odobrava.

Za oko je zapela brojnim trendseterkama jedna efektna jakna koja je ujedno i vrlo topla pa samim time možete biti sigurni da je reč o sjajnom zimskom ulovu koji se isplati imati u svojoj kolekciji!

Instagram 

Naime, reč je o kraćem modelu poznatog španskog brenda koji je izrađen od veštačke kože, a krasi ga efektno belo krzno koji je definitivno highlight ovog modnog komada.

Isto tako, ova jakna je lagano predimenzionirana, a zapravo je sjajno što taj efekat u potpunosti možete prilagoditi željama birajući svoju ili pak jednu veličinu ‘dole’. Nama je ova jakna ukrala pažnju zato što se tako dobro kombinuje s farmericama, donjim delom trenerke i sličnim basic komadima pritom im dajući jednu potpuno novu statement modnu notu koja sigurno neće proći nezapaženo.

Instagram 

Naravno, ovaj divan model nosimo i u kombinaciji sa suknjama i haljinama, a ne libite se ni da mu podarite ličnog stila. Stoga, ukoliko tražite novu ‘it’ jaknu sezone u kojoj nećete proći nezapaženo, ovaj model ispuniće baš sva očekivanja.

U nastavku teksta pogledajte kako je kombinuju poznate trendseterke:

Instagram Jakna sa krznom