3 IDEJE KAKO DA NOSITE KOMBINEZON U SVIM PRILIKAMA: Važi za najpraktičniji LETNJI KOMAD kom žene ne odolevaju

Kombinezoni su inače već nekoliko sezona veoma popularni na modnoj sceni, a pored toga što lepo izgledaju veoma su praktični za leto jer samo jednim odevnim komadom dobijate kompletan izgled za 5 minuta.

Freepik

Kada govorimo o letnjim kombinacijama, možemo se složiti kako su nam je praktičnost komada pretežno na prvom mestu. Tako osim nezaobilaznih haljina i suknji, volimo samo uskočiti i u stylish kombinezone koji su toliko jednostavni, a opet dovoljno drugačiji da s lakoćom možete izraziti svoj lični modni stil.

Kombinezoni su omiljeni prolećni i letnji komad, veoma svestran, spašava nas kada želimo da budemo spremne za pet minuta i izgledamo odlično.

Kombinezoni se zaista mogu kombinovati na bezbroj načina, a što se tiče letnjih izdanja, predlažemo da se zadržite u granicama jednostavnosti i ovaj, već samo po sebi efektan, komad nosite s najdražim papučama na štiklu i torbicom u šik vibratnoj nijansi. Ipak, bez obzira na sve, znamo da svaku kombinaciju valja začiniti i sa po kojim detaljem, a klasične minđuše ili pak efektan kaiš nameću se kao sjajni izbori s kojim nema greške.

Shutterstock 

S druge strane, leto voli boje i printove pa tako odabirom kombinezona koji dolazi u nešto vibrantnijem koloritu u svega nekoliko trenutaka dovoliće vam da kreirate zanimljivu letnju modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo i koja će na pravi način naglasiti svu lepotu letnje razigranosti, a poigrati se možete i s različitim dužinama.

Ono što je najvažnije kod ovog komada garderobe je kroj. On treba da pristaje savršeno vašoj silueti.

S obzirom na to da je ovaj model veoma komotan, široke nogavice i lako navlačenje s gumicom u struku i iznad grudi, govori nam kako je ovaj komad udoban poput trenerke.

Freepik 

Najsvestraniji je crni kombinezon, slično kao mala crna haljina. Napravite urednu frizuru, dodajte koncizan zlatni ili srebrni nakit - i vi ste najstilizovanija gošća na zabavi.

Kombinezoni napravljen od debljih tkanina, iako podsećaju na radne uniforme mogu izgledati vrlo ženstveno.