Ljubiteljke sukanja, kladimo se da u ormaru imate makar jednu koju nosite bilo da je proleće ili zima. Kad je hladno, u kombinaciji sa čarapama i čizmama, a kada je lepo vreme, sa patikama ili baletankama. 

I priznajemo, obožavamo te antisezonske modele, najčešće midi dužine, koji su "go-to" u gotovo svakoj situaciji. Jer uglavnom se radi o suknjama koje možemo da kombinujemo i za posao i za grad. 

Izgledaju podjednako šik i elegantno i sa sakoima, ali i sa majicama i košuljama, zbog čega su u isti mah i sjajan modni odabir i prijatelj novčanika, jer ste dobili komad koji se lako transformiše iz biznis look-a u "statement piece" za opuštene dane. 

Zato smo izdvojili 7 modela koji ne samo da će uvek biti u modi, već će dobro izgledati ma šta uz njih nosili.

Suknja A-kroja

Suknja koja tako laska figuri mora se naći na prvom mestu. Klasični A-model ne samo što dobro stoji gotovo svim ženama, već se i lako kombinuje, a podjednako šik izgleda i sa čizmama i sa baletankama ili patikama.

Slip suknja

Favorit mnogih devojaka sledeći je na listi - s razlogom. Iako su ranije svilene i satenske varijante bile rezervisane samo za tople dane, godinama unazad trendseterke obožavaju da ih kombinuju i sa zimskim komadima i sa majicama i košuljama. 

Teksas suknja

Teksas suknje su se vratile na velika vrata prošle godine, a naročito su popularni midi modeli. Najzahvalnije su za kombinovanje, te će biti uvek sigurna investicija i komad koji ćete uživati da nosite tokom čitave godine.

Klasična pencil - ravnog kroja

Suknje koje nema kome ne stoje biće vam "najbolji prijatelj" u danima kada ne znate šta da obučete. Dobro izgledaju uz sve što imate u ormaru, kao i sa svom obućom, te pustite mašti na volju i budite kreativni sa kombinovanjem.

"Pun krug" suknja

Lepršave suknje su čest odabir žena upravo jer vizuelno daju tanji struk i skrivaju eventualne "nedostatke". U isti mah, suknje ovog tipa fantastično se mogu kombinovati od jutra do mraka, zbog čega su nam definitivno na listi favorita.

Kožna suknja ravnog kroja

Priznajemo, ne možemo da odolimo dobroj kožnoj suknji. Doduše, ovo nije model za leto, ali jeste za ostala godišnja doba, a na primerima trendseterki smo u više navrata mogli da vidimo koliko kožni modeli dobro izgledaju i sa patikama i sa cipelama. Definitivno nešto što treba da imate u svom garderoberu.

Plisirana

Dobra plisirana suknja biće vaš najbolji prijatelj nevezano da li je proleće, leto, jesen ili zima. Podjednako dobro izgleda i sa ravnom obućom i sa potpeticama, te je možete nositi i na posao, i na svečanije događaje.

Bonus video:

Suknja TikTok/ageorama

Izvor: Wanted J. S.