Jedan od najvećih stilskih izazova sa kojima se suočavamo sa dolaskom niskih temperatura je dizajniranje odevnih predmeta koji su funkcionalni i istovremeno atraktivni. U zimskim mesecima mnogima od nas je udobnost i toplina odeće na prvom mestu, pa postizanje željenog "vau" efekta često nije najlakši zadatak, posebno ako ste među ljubiteljima ženstvenih silueta i krojeva.

Ako ste i sami u potrazi za elegantnim modelima kojima možete upotpuniti svoje kombinacije za hladne dane, pletene suknjebi svakako trebalo da budu na vašem „radaru”. Trenutno možete birati između mnogih šik stilova koji su veoma aktuelni, ali i praktični, kao što su midi i maksi suknje od vune i kašmira. Pored klasičnih modela pravog kroja, tu je i čitav niz zanimljivih krojeva sa prorezima, kargo džepovima ili asimetričnim „padom“, a vredi obratiti pažnju na zanimljive i nezaobilazne plisirane varijante.

Takođe, ove sezone veoma su poželjne pletene mini suknje, a savršeno će ih upotpuniti upadljive čarape i visoke čizme. Ne treba zanemariti trendi usklađene komplete koji uključuju suknje i odgovarajuće džempere i džempere i mogu poslužiti kao brzo rešenje u danima kada nemate ideje za dizajniranje outfita. U nastavku pronađite nekoliko stylish modela pletenih suknji koje su se izdvojile u novim kolekcijama popularnih brendova.

Bonus video

Suknja TikTok/ageorama

Izvor: fashion.hr/ wanted A.N.