ZARA Povoljni komadi do 2.000 din za osvežavanje prolećnog ormana

Kad god dođe nova sezona, jednostavno ne mogu a da ne poželim da osvežim svoju garderobu sa nekoliko novih ključnih komada. Ovog proleća, međutim, još više sam uzbuđena nego inače što ću osvežiti svoj ormar za ovu sezonu i zaista volim sve aktuelne prolećne modne trendove. Iako ove godine pokušavam da kupujem kvalitetnije i da se malo više fokusiram na komade u koje vredi uložiti i koji će mi trajati duže, u duši još uvek volim high-street povoljne brendove.

Mislim da postoji veoma dostižan balans između komada u koje vredi investirati i trendi komada, i definitivno je moguće imati najbolje iz oba sveta. Imamo sreće jer su jedan od najvećih trendova u poslednje vreme klasični, nosivi komadi koji se mogu stilizovati na mnogo različitih načina, a ne oni super trendi koji nemaju mnogo svestranosti.

prolećni outfit
instagram/paola.ambre 

Osim stvari za sebe tu i tamo, obično se držim komada ispod 2000 dinara kada osvežavam garderobu svake sezone, i ponosim se što pretražujem internet u potrazi za jeftinim komadima koji izgledaju skuplje nego što jesu.

U galeriji na početku prikazujemo modnih komada ispod 2000 dinara koje sam pronašla u Zari, Stradivariusu i Bershki za proleće 2024.

proleće 2024
instagram / anoukyve 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway


Izvor: Wanted V.P.