Ništa ne ide tako dobro kao leto i mini suknja. Temperature su poslednjih dana opasno porasle, pa sada već možemo da punimo korpe za kupovinu pravim letnjim komadima. Mini suknje su jedan od onih komada odeće koji su napravljeni za leto, pokazujući vašu preplanulu kožu i generalno su zaista zabavna modna priča. Inspirisani letom koje nam kuca na vrata, pogledali smo ponudu omiljenog brenda i primetili nekoliko genijalnih komada.

Sudeći po ponudi highstreet brendova, boje i dezeni su obavezni ovog leta. Isto tako, asimetrični krojevi su takođe poželjan detalj koji će letnjim kombinacijama dodati dodatnu razigranost. Mini suknje su svakako nešto u šta vredi uložiti u letnjoj garderobi jer ih nosimo sa plaže na žurkama i izlascima.

Kombinovanjem sa različitim siluetama na gornjem delu outfita možemo dobiti veoma različite, ali podjednako zanimljive modne kombinacije.

Kao što smo rekli, boje i vibratni dezeni su već neko vreme suprotstavljeni minimalizmu u oblačenju, koji je i dalje veoma popularan, ali nam se čini da bi se to moglo promeniti ovog leta. Stoga smo ovog puta odlučili da preskočimo osnovne komade i izdvojimo mini suknje prepune detalja poput resica, volana, bora, šara i različitih aplikacija. Inspirišite se našom galerijom i budite u centru pažnje ovog leta.

ZARA Suknje 2023