Ubeđena da me ništa nikada neće odvojiti od mojih voljenih farmerki ravnih nogavica, bila sam zaprepašćena kada je ono što se jedino može opisati kao najbolje farmerke barrel nogavicama prošetalo na reviji Alaïa A/W 2023 i nateralo me da zastanem. Od tada, samo sam o njima razmišljala.

Dok će neki od vas dočekati vest o povratku skinny farmerki, ja se, na primer, plašim toga. Toliko da sam se usredsredila na njihovu suprotnost.

široke farmerke
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nisam ni ja jedina u svom strahu. Gugl pretrage za 'barrel farmerke' porasle su za 38% u odnosu na ovo doba prošle godine, a između Bele Hadid i Rouzi Hantington, ne postoji nijedna 'it' devojka kojoj ovosezonski trendi vrećasti teksas nije osvojio srce.

Dakle, šta je tačno barrel-leg jeans? Pripijene na vrhu, baš kao i omiljene farmerke visokog struka, nogavice se šire, dostižući svoju najširu tačku negde oko kolena pre nego što nastave da se ponovo sužavaju ka gležnju. Zvuče dramatično... i jesu.

farmerke
Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Da su mom jeans, farmerke širokih nogavica i baggy jeans imale bebu, barrel-leg jeans bi bile to.

Pročitajte još: FARMERKE KOJE DAJU TRENDI IZGLED 50+ ŽENAMA: Inspirišite se modelom uticajne influenserke sa besprekornim stilom

Bonus video

Kako raširiti farmerke  tiktok/@kristinakacheeva

Izvor: Glamour/ Wanted A.N.