Kada u ormaru imate makar jedne dobre farmerke, to je kao da ste osvojili džek-pot za outfite, jer je dovoljno da "nabacite" gore štagod, košulju, majicu, duks... i da opet izgledate sjajno. 

Naravno, ključna stvar je da odaberete odgovarajući model u kom ćete imati više samopouzdanja ii zbog kog će vam se dopadati vaš odraz u ogledalu, a jedan od onih koji je ovog proleća na vrhu liste favorita mnogim ženama, nevezano da li imaju 25, 35, 45 ili 55 godina je bootcutdžins

Reč je o modelu koji je najveću popularnost imao 2000-ih, a sada se vratio na velika vrata. Nogavice su nešto šire pri dnu, ali kad ih obučete, izgledaju kao da su ravne. Većini žena dobro pristaju, izdužuju figuru, a odlično idu i uz ravnu obuću i uz štikle.

Pročitajte još: OVO SU NAJBOLJE FARMERKE PREMA MIŠLJENJU VOGUE-a: Potražili smo ih u radnjama u Srbiji i evo gde ih možete kupiti

Balansiraju siluetu, ravnaju sve problematične delove poput stomaka, izdužuju noge, prikladne su i visokim i niskim osobama.

Uz to, sjajno izgledaju uz bluze, korsete, košulje, obične majice, što ih čini univerzalnim komadom za sjajne outfite, a u nastavku pogledajte kako ih sve možete nositi i izgledati brutalno dobro.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

savet za farmerke TikTok/stylewitheugenia

Izvor: Wanted J. S.