Godinama unazad su, kada je reč o jaknama za prelaznu sezonu, "kožnjaci" i mantili nosili titulu najpopularnijih. Međutim, situacija se drastično promenila ovog proleća, jer su devojke od stila na modni radar vratile još jedan model, možda i najlepši od svih do sada.

Reč je o neodoljivim bukle modelima koji neverovatno podsećaju na Chanel jaknice koje su decenijama simbol prestiža. 

Očekivano, highstreet brendovi izbacili su svoje verzije popularnog modela, naravno, za mnogo manje novca nego Chanel, što samu kupovinu čini još "slađom", jer nećete morati da potrošite na stotine evra, a dobićete jaknu koja izgleda kao da toliko košta. 

Zara bukle jakna
ZARA 6,590 rsd

Pročitajte još: "KOŽNJACI" SU JEDINE JAKNE U KOJE INVESTIRAMO OVOG PROLEĆA: Osim bajkerskih, kupujemo i ove klasične modele

Takođe, nema potrebe da se dvoumite da li će se ovaj klasični model uklopiti u vaš stil, jer su mreže preplavljene fantastičnim primerima.  

Tako ih trendseterke nose i sa farmerkama i sa suknjama i haljinama, pa čak i u kombinaciji sa kargo pantalonama.

Jakne nalik na Chanel odavno nisu više rezervisane samo za svečane prilike, što ih čini modelom koji ćete nositi i na posao i za đir po gradu, kao i u izlazak, a u nastavku pogledajte koje sve modele možete naći u prodavnicama omiljenih highstreet brendova, kao i kako kombinovati ovu bezvremenu jaknu.

ZARA Bukle jakne nalik na Chanel su trend proleća 2024.

Kako kombinovati bukle jaknu?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Una Krlić u H&M jakni Instagtram/unakrlic

Izvor: Wanted J. S.