Od svih trendova sa kojima smo ušli u jesen 2023, jaknice i sakoi od tvida definitivno su nešto što se odmah izdvojilo, a čini se da trendseterke ne mogu da odole komadu koji je proslavio Chanel i spada u must-have za quiet luxury stil. 

Nažalost, ne mogu svi da priušte Chanel, ali je dobra stvar što su omiljeni high street brendovi i ovog puta na visini zadatka, među kojima se definitivno izdvaja Mango koji je nedavno predstavio premium kolekciju.

Mango tvid sako Tiktok/poonamwalid

Očekivano, njihov sako od tvida bio je pun pogodak, što ne čudi, jer bi ga i najzagriženije trendseterke veoma lako zamenile za Chanelov komad. 

Mango jakna lepša od Chanela.
MANGO 

Tamna bež jakna izrađena je od teksturiranog materijala zahvaljujući jednoj od najelegantnijih nijansi, bezvremenskom strogom ravnom kroju i zlatnim dugmadima ukrašenim cirkonima u zagasitim tamnim nijansama, odiše luksuzom i odaje utisak mnogo skupljeg komada nego što zapravo jeste.

Mango jaknica koja odiše luksuzom.
MANGO 

Njegova cena od 7.990 dinara deluje nam izuzetno pristupačno ako uzmemo u obzir da Chanel komadi koštaju od dve, pa preko 5000 evra, a s obzirom na to da je reč o pravom statement komadu lako će odigratu glavnu ulogu u mnogim jesenjim stajlingima.

Bonus video:

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom