Sudeći po prvim jesenjim komadima iz novih kolekcija, čini se da će Mango u narednim mesecima zameniti ponudu konkurentskih high street brendova. Otkako je pre godinu dana predstavio svoju premium kolekciju Mango Selection, ne prestaje da niže hitove jedan za drugim, a ono što nam se posebno dopada je što, za razliku od mnogih trendi komada, ovde je reč o onima koje bismo ranije svrstali u modne klasike koji su dobrodošli u svaki orman, bez obzira na sezonu i aktuelne (mikro)trendove.

Mango tvid sako Tiktok/poonamwalid

Nakon što su pravu pomamu izazvali color block kombinezon i apsolutni hit godine - asimetrična plisirana haljina, sličan scenario mogao bi da se desi i sa sakoom od tvida koji je već stigao u prodaju i čija estetika neodoljivo podseća na komade koji su do sada decenijama izlazi iz Chanelovog ateljea.

Mango sako koji podseća na chanel
MANGO 

Tamna bež jakna izrađena je od teksturiranog materijala zahvaljujući jednoj od najelegantnijih nijansi, bezvremenskom strogom ravnom kroju i zlatnim dugmadima ukrašenim cirkonima u zagasitim tamnim nijansama, odiše luksuzom i odaje utisak mnogo skupljeg komada nego što zapravo jeste.

Mango sako od tvida
MANGO 

Naime, njegova cena od 7.990 dinara deluje nam izuzetno pristupačno s obzirom na to da je reč o pravom statement komadu koji bi lako mogao da odigra glavnu ulogu u mnogim jesenjim stajlingima.

miss7.hr