Bez obzira na aktuelne trendove, bela haljina je bila i ostala letnji klasik. Volimo je jer savršeno pristaje preplanuloj koži, ali i zato što često odiše neodoljivom elegancijom i prefinjenošću. Neutralne i svetle boje su među najpopularnijim ove sezone, a čini se da svuda viđamo prelepe pantalone, prsluke, haljine i komplete u nijansama bele i bež. Takođe, neizostavne su monohromatske bele kombinacije poput onih koje često nose trendseterke poput Sofije Riči ili Pernile Tejsbek.

Nova H&M kolekcija nije izuzetak po ovom pitanju, pa smo u ponudi ove omiljene high street prodavnice pronašli brojne komade koji će oduševiti sve ljubitelje minimalizma.

Među mnoštvom šik lanenih komada i prozračnih materijala, jedna haljina se izdvojila kao stvorena za nešto svečanije prilike poput letnjih izlazaka ili proslava. Reč je o jednostavnom belom midi modelu sa prorezom, koji zahvaljujući zanimljivom kroju zaista liči na dizajnerski.

HM haljina
hm.com 

Ova haljina podseća na popularne modele brendova Jacquemus i Khaite, ponajviše zbog brojnih nabora zbog kojih ovaj model savršeno pristaje različitim figurama i sakriva sve male nedostatke. Da biste postigli "vau" efekat, savetujemo vam da ovu haljinu upotpunite odgovarajućim belim sandalama sa tankim kaišićima ili trendi papučama na potpeticu.