Kada je reč o odeći za oblikovanje tela, retko koji brend može da se takmiči sa popularnošću marke SKIMS Kim Kardašijan. Prema recenzijama korisnika, SKIMS nije jedan od onih brendova poznatih ličnosti koji su privukli pažnju samo zbog poznatog imena koje stoji iza njih. Njihovi kupci navode da ovi komadi minimalističkog dizajna u omiljenoj neutralnoj paleti boja Kim Kardashian zaista savršeno prijanjaju uz telo, ističući figuru i obline, dok istovremeno prikrivaju male nedostatke.

O tome svedoči i ogroman uspeh SKIMS Lounge Slip haljine, koja i nakon dve godine ne gubi na popularnosti. Ova jednostavna, duga haljina sa tankim bretele redovno nestaje sa njihovog sajta za nekoliko minuta i postala je viralna na TikToku zahvaljujući svom dobro osmišljenom kroju.

Međutim, zbog visoke cene od 78 dolara i ograničene dostupnosti na sajtu, mnoge trendseterke su odlučile potražiti sličan model na policama high street brendova. I, naravno, nisu dugo morale da traže.

skims haljina TikTok/itsbexbeauty

Naime, "duplikati" Kardashianovog bestselera veoma brzo su se pojavili na Amazonu i Sheinu, a ove godine je Bershka izbacila svoju verziju. Najnoviji model koji je osvojio društvene mreže nedavno je stigao u H&M-u, zajedno sa nekoliko pripijenih basic majica koje su influenserke odmah povezale sa SKIMS. Cena verzije iz H&M-a, dostupne u četiri boje, iznosi samo 2.499 dinara, i prema oduševljenju TikTokerki, ovo je definitivno model na koji treba obratiti pažnju.

Izvor: fashion.hr