Najbolje helanke za vežbanje zavise od preferencija osobe, tipa tela i fitnes ciljeva, što znači da ne postoji najbolji par. Na primer, moje Superdry helanke su moji apsolutni favoriti, ali moja sestra ih je isprobala i odmah joj se nije dopao materijal. A znamo da je prvo i najvažnije da se osećate udobno u njima. Ako vas trenutke helanke previše stisnu ili jednostavno ne rade za vas, možda zvuči čudno ali one će vas iznervirati i moguće odvratiti od treninga.

Zato evo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir pri traženju najboljih helanki za vas:

Čučanj test

Obucite helanke i snimite sebe kako radite duboki čučanj. Providi li vam se donji veš ili koža? Ako je odgovor da, proverite koji je to materijal i izbegavajte ga u budućnosti.

Proverite da li vam odgovara materijal

Ako obučete helanke i osećate se čak i malo neprijatno, nastavite dalje potragu. U suprotnom, one će postati helanke koje samo stoje u ormanu i koje nećete moći da bacite jer su nove.

kako izabrati helanke za trening?
Shutterstock 

Razmotrite svoju listu želja

Trebaju li vam džepovi? Potrudite se da fokusirano tražite model koji vam treba. Ne volite svoju zadnjicu? Potražite modele koji imaju tzv "žabicu" na zadnjici.

Proverite šta drugi kažu o njima

Kupovina zasnovana na faktorima kao što su neprozirnost, materijal koji upija znoj i udoban struk svakako pomaže. Ali takođe je korisno da pažljivo pročitate recenzije na internetu, posebno ako do sada niste probali nešto određenog brenda.

PEACH PERFECT, fashionandfriends.com Najbolje helanke za trening

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

POGLEDAJTE KAKO VEŽBA JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog ovoga može da se pohvali vitkom linijom i nakon dve trudnoće Instagram/jelenadjokovicndf


Izvor: Wanted V.P.