ZARA Pletene haljine za zimu 2024

Sa padom temperatura, pri dizajniranju odevnih kombinacija fokusirali smo se na funkcionalne i pre svega tople komade. Međutim, to ne mora da znači da moramo da se odreknemo ženstvenih silueta i komada, jer je ključ dobrog zimskog outfita slojevitost, što možemo da postignemo omiljenim suknjama i haljinama.

U svakom slučaju, kada govorimo o haljinama, u zimskim mesecima daćemo prednost određenim stilovima. Vunene i pletene haljine su apsolutno obavezne, a ove sezone dolaze u različitim krojevima, za svaki stil po nešto. Ako više volite udobnost i „oversized” krojeve, nećete pogrešiti sa dugim haljinama od nešto glomaznijeg pletiva ili sa fino tkanim modelom rolke opuštenog kroja.

Za one koji biraju klasičnu eleganciju, tu su zimske košulje i modeli od rebrastog pletiva. Košulja haljine su odličan izbor za poslovne i nešto neformalnije večernje prilike, a posebno su atraktivni stilovi sa istaknutim strukom ili obimnijim suknjama A kroja.

U nastavku smo odabrali nekoliko genijalnih zimskih haljina iz novih kolekcija high street brendova koje će se savršeno uklopiti u svakodnevne lookove.

Bonus video

skims haljina TikTok/itsbexbeauty

Izvor: Fashionhr/ Wanted A.N.