Jesenje haljine su must-have za dobar stajling koji uvek uspe i ne zahteva mnogo truda i razmišljanja. Uz dodatak dobrih cipela, nekoliko komada nakita i tašne, za tren ste spremni za izlazak, odlazak u kancelariju ili neki šik događaj. U sezoni koja je pred nama nećete moći, niti ćete hteti da zaobiđete ova četiri modela.

Pletene rebraste haljine

Rebrasto pletivno je uvek siguran izbor. Naime, bez obzira o kom odevnom predmetu se radi, fino pleteni materijal uvek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez mnogo truda, jer je sama struktura ovog materijala kul detalj koji ulepšava svaki outfit. Rebrasta pletiva su takođe veoma popularna kada je u pitanju izbor jesenjih haljina za 2023. godinu, a odlično će izgledati uz dodatke poput čizama do kolena i prošivene jakne.

Maksi haljine

Dizajneri su se složili - ove jeseni i zime nose se maksi haljine, a pravilo je jednostavno: što duže, to bolje. Tu je i dodatni plus, jer modeli od mekih materijala poput vune ili trikotaže ne samo da izgledaju dobro, već su i izuzetno udobni. Maksi haljine za jesen idealne su za hladnije dane jer vas greju i ne skrivaju previše figuru.

Haljine sa grafičkim šarama

Kako dani postaju sve mračniji, a vreme tmurnije, jesenje haljine sa grafičkim dezenima su idealan izbor da ulepšaju dan, posebno ako su u boji. One momentalno stvaraju dobro raspoloženje, a prelepe šare će izgledati sjajno u kombinaciji sa običnim džemperom ili klasičnim komadima poput jakne.

Minimalističke haljine sa efektnim detaljima

Minimalizam 2.0: ove godine u fokusu su klasične boje i siluete jesenjih haljina, ali sa efektnim dodacima. Modeli koji će vladati ovom sezonom dolaze sa volanima, izrezima i drugim detaljima koji su veoma upečatljivi, ali ne izgledaju 'previše'. Ovakvi modeli haljina u jesen nose se u svakodnevnom životu, ali i za večernje događaje.