Ma koliko da pratite trendove, baza svakog dobrog stila uvek su bili i ostaće klasični vanvremenski komadi koji će biti u modi i sada i za 10 godina. Dobre farmerke, klasična košulja... samo su neki od go-to komada koji su sinonim za dobar stil, a ako listi dodate i kvalitetni sako, već u samom startu imate kombinaciju koja "vrišti" elegantno i skupo.

To naravno ne znači da nužno i koštaju mnogo. Nekad, za samo par hiljada dinara možete "uloviti" modele koji izgledaju daleko luksuznije, a ovo se naročito odnosi na sakoe bez kojih se dobra smart-casual, elegantna ili poslovna kombinacija ne može zamisliti.

Dobar sako podiže svaku kombinaciju.
instagram/lise_frt 

Iako je model ono što se prvo gleda, presudna je i boja, te smo sigurni da ste barem jednom primetili da isti sako u različitim tonovima izgleda potpuno drugačije. No, ukoliko niste sigurni u kojoj boji kupiti blejzer, a da ste osigurali taj "skupi" izgled - kamel nijansa je ona sa kojom teško da ćete pogrešiti.

Pročitajte još: 7 ŠIK OUTFITA ZBOG KOJIH ĆETE OBOŽAVATI SLOJEVITO OBLAČENJE: Sezona kaputa pruža nam da nosimo šta god poželimo

Osim što pristaje svakom tonu, licu daje svežiji i odmorniji izgled, a na sve to se i lako kombinuje. Nevezano da li ga nosite uz suknje, haljine, farmerke, ravnu ili odeću sa visokom potpeticom, kamel blejzer instant podiže outfit barem za lestvicu više. 

A potvrdu ove tvrdnje dobijate upravo na Pinterest primerima koji dokazuju zašto kamel sako mora da se nađe na vašoj shopping listi i zašto će uvek biti pametna investicija i "kec u rukavu" za fantastične outfite.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Izvor: Wanted J. S.