Ova 2023. definitivno je bila u znaku crvene koja je suvereno vladala beauty i modnom scenom, kako na ulicama, tako i na mrežama, no šta je sa 2024?

Pantone je dao odgovor, i već sada je jasno koja se to nijansa vraća u velikom stilu na modni radar i reč je o mekoj, romantičnoj, nežnoj boji bresve koju su nazvali Peach Fuzz, odnosno PANTONE 13-1023.

Pastelna nijansa biće, ako je verovati čelnicima kompanije, glavni trend za 2024, a opisuju je kao "prijatnu i utešnu nijansu, koja nas podseća na saosećanje i iskrenu ljubaznost".

Zanimljivo je da je ova nijansa mesecima unazad veoma često spominjana kada je reč o uređenju enterijera, dok se modni svet znatno od nje udaljio, no sada se sve to menja. 

Modne kuće već su izbacile svoje kolekcije koje su u znaku peach fuzz-a, a trendseterke su jedva dočekale da sa istom eksperimentišu u svojim outfitima.

Glavni adut ove nijanse je što izgleda skupo, te samim tim svakom izdanju odmah podiže cenu. 

Takođe, ova nijansa nema kome dobro ne stoji, i najbolje je što instant vraćaju svežinu vašem liku i skidaju godine. Takođe, veoma se lako kombinuju sa svim drugim bojama, te ih je lako uvrstiti u kombinacije.

Pročitajte još: CRVENE HULAHOPKE SU ZVEZDE ULICA I NOVI TREND ALERT: It devojke ih nose tako dobro, a na ove primere smo "otkinule"

Mi smo izdvojili primere koji sjajno ilustruju zašto ćete nećnoj boji breskve dati šansu u narednom periodu, a it devojke demonstrirale su kako nositi peach fuzz i izgledati kao milion dolara.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g

Izvor: Wanted J. S.