Kako dani postaju sve kraći i sve sivlji, sve više moramo da se oslanjamo na našu garderobu da bismo obezbedili potrebnu količinu neophodnog dopamina. Zbog toga, koliko god primamljivo bilo da se držite crno-bele rotacije, sada je vreme da istražite neke sveže, sezonski odgovarajuće kombinacije boja.

Baš kao što i naši omiljeni influenseri znaju, majstorski uparivanje različitih boja odmah čini da izgledate kao modni profesionalac. Neke su klasične kombinacije koje se vraćaju iz godine u godinu - braon i bela, na primer, i crna i teget (da, one zaista idu zajedno). Mešanje komplementarne bež boje je takođe sjajan način da se postigne estetika tihog luksuza“ i odlična je ulazna tačka za zavisnike od crno-belih kombinacija da uvedu različite tonove u svoje zimsko odevanje.

Ove sezone, međutim, postoje neke ključne boje u trendu koje se stalno pojavljuju na našem feedu. Na vrhu liste je crvena, koja je sa piste implementirana i na ulice. Iako će bilo koji ton funkcionisati, čini se da su živopisni sivi tonovi na vrhu liste stilova. A za one koji su napredovali u Barbiecore eri, biće vam drago da čujete da su nežne ružičaste takođe popularna boja ove sezone.

Bilo da ste colour entuzijasta ili relativni početnik, bilo koja od ovih kombinacija će vas sigurno inspirisati da osvežite vaš garderober. Evo nekih od najboljih koje smo videli.

1. CRVENA + SIVA

2. CRNA + TEGET

3. ROZE + SIVA

4. CRNA + ZELENA

5. BRAON + BELA

6. KREM + MASLINASTA

7. BEŽ + BEŽ

 Bonus video

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce

 Pročitajte još: STYLISH ŽENU OVE JESENI PREPOZNAĆETE SAMO PO JEDNOJ JAKNI: Trendy model dostupan je u svim high-street prodavnicama