ZARA Svestrani modeli koje vredi imati u svom ormaru

Možemo se složiti da je kupovina komada za posebne prilike koje ćemo nositi samo jednom vrlo neodrživa navika. Umesto da se u našem ormanu gomilaju nepotrebne haljine, suknje i večernji modeli koji samo „skupljaju prašinu”, nije loše dati prednost prilagodljivim komadima koji mogu da funkcionišu u različitim prilikama. Takođe, ako nemate veliki budžet, pokušajte da se fokusirate na klasične komade kvalitetnog sastava koji će uvek izgledati podjednako atraktivno.

pletena haljina i za dan i za noć
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ušli smo u sezonu prazničnih zabava i velika je šansa da ste pozvani na božićnu zabavu ili šetnju okićenim gradom nakon posla. U ovakvim prilikama više su nego poželjni svestrani komadi koji odgovaraju kako dnevnim tako i nešto ležernijim večernjim događajima. Postoji mnogo krojeva koji mogu izgledati sjajno u obe situacije, u zavisnosti od toga kako ih stilizujete. Na primer, klasična maksi ili midi vunena haljina odlično će pristajati uz omiljene čizme na ravnom đonu, ali i uz nešto svečanije cipele sa visokim potpeticama.

Takođe, važnu ulogu imaju i modni dodaci poput nakita i torbi, koji istom komadu mogu dati sasvim drugačiji utisak. U galeriji na početku teksta smo odabrali nekoliko sjajnih zimskih haljina koje možete bez problema da nosite od jutra do mraka, a trenutno ih možete pronaći u Zari.

Bonus video

skims haljina TikTok/itsbexbeauty

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.